31 Aralık 2014 Çarşamba

YENİ YIL

Bugün eski bir yılı bitirdiğimiz son gün ,  gelecek olan yeni takvim yılı 2015 herkese sağlık huzur ve mutluluklar getirsin !!!

20 Aralık 2014 Cumartesi

ERKEKLER İÇİN BOYUNLUK VE AÇIKLAMASI



Güzel bir haftasonu diliyorum ....malum kış ayındayız bayan içinde erkek içinde en çok lazım kullanışlı olan boyunluklar oldukça talep görmekte , ördüğüm bu erkek boyunluğunun açıklamasını hemen sizlere faydalı olabilmek adına sunuyorum inşallah işinize yarar

AÇIKLAMA=
ip= bravo penguen
şiş=4.5
Ben modeli 80 ilmek başladım
BOYU 1.35CM
1=3düz ,ters ,3düz bu şekilde sıra sonuna kadar örülüp şişteki son ilmek ters örülerek arkaya geçilir
2 ARKA TARAFI= kenar ilmek,2ters, 2düz, 2ters ,sıra sonuna kadar örülür
3=ön tarafında kenar ilmek , düz 2ters 2düz ,2ters , bu şekilde sıra sonuna kadar örülür
arka tarfta ilmekler geldiği gibi örülür
örneğin 1.sırası 1kereye mahsus örülüp devamında sürekli 2. ve 3. sıralar tekrar edilerek bitirilir ...yani 1. sıra sadece başlama yeri olarak kalır ..model bittiğinde de iki kısa kenar dikilip tamamlanır ..öreceklere kolay gelsin :)... HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL :)))

7 Aralık 2014 Pazar

DİKİŞSİZ BOYUNLUK



mutlu akşamlar .. tv.de derya baykalda gösterilen bu modeli örmeyen kalmadı bende geri kalırmıyım hemen başladım bittiğinde de çok kullanışlı şık bir model ortaya çıktı emeği geçenlere teşekkürler ...ipim ALİZE SUPERLANA MİDİ . 

tv.de derya Baykal'ın yayınından öğrendiğimi yazmıştım sizlerede kolaylık olsun , yukarıda video anlatımı var ben sadece şiş nosunu 6 kullandım .sevgiyle kalın
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...