7 Haziran 2015 Pazar

SAMSUN

Merhabalar , uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı hiçç bir post ekleyemedim fakat örgü öremedim ama gittiğim dikiş kursunda birkaç giysi diktim onları müsait zamanda yayınlayacağım veeee oğlumun kep töreni için dün Samsun'a geldim  4 aydır görmediğim  oğluma kavuştum çokk şükür ikinci evladımda üniv. bitirdi hepimzin çocuklarının yolu , bahtı açık olsun ...yukarıdaki resim Samsu'nun atakum mahallesinde evimizin  balkonundan .... hoşçakalın sevgiyle kalın :)

11 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Merakla bekliyoruz canım :)

    YanıtlaSil
  2. sağolasın sevgili öğretmenim çok şükür daha iyiym...inş. müsait zamanda yükleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Öncelikle geçmiş olsun. Çocuklarımızın da bahtı açık olsun. Blog dayanışma etkinliğinden geliyorum. Takibe aldım. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun ! Oğlunuzu da kutlarım, başarılarının devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  5. teşekürler necla solen amin cnm.
    teşekkürler nowacraft sağolasın cnm.
    zaman ayırıp ziyaret ettiğiniz için ayrıca teşekkürler , sevgiyle kalınız

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun. Ne mutlu size iki evladınızda üniversiteyi bitirmiş. Darısı başıma inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasınız çok şükür daha iyiyim daha doğrusu yaz ayları rahatsızlığıma şifa oluyor kış mevsimi resmen kabusum ....büyüğüm işe girdi 1yıldır çalışıyor sıra küçüğünde oda bir iş sahibi olursa çok mutlu olacağım allah sizede nasip etsin , bu günleri görürsünüz inşallah

      Sil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmişolsun. Samsunda yaşadığınızı bilmiyordum. Ben de Samsunda büyüdüm ortaokul , lise ve üniversite yıllarımda hep oradaydım, hem de Atakumda oturuyorduk. çok değişmiş Samsun. Oğlunuz için gözünüzaydın. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler sağolun çok şükür şimdi dha iyiyim .....samsunda yaşamıyorum zonguldaklıyım oğlumun okulu dolayısıyla dönem dönem gittim son olarakta mezuniyetinde ordaydım ve o güzel şehirde maceramız bitti :) güzell dieğiniz içinde teşekkür ederim her zaman beklerim bendende sevgiler cnm.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...