30 Eylül 2015 Çarşamba

2015 KASIM BURDA STYLE ÖN İZLEME

2015 KASIM BURDA STAYLE dergisi ön izlemesi nette yayınlanmış merak edenler için  bende paylaşıyorum  bakalım bu dergiyi beğenecekmisiniz.











 Çocuklar için çok cici dikilmeye değer modeller var.

Aşağıda büyük bedenlerin modelleri ,elbise çok hoş  


Kasım modellerinde yine çok iç açıcı değil ya da bana göre öyle sadce paltolar ve ceketleri beğendim büyük bedenler daha iyi gibi .Ekim sayısını beğenmemiştim sanırım kasımıda almayacağım bilmem sizlerin fikri ne olur ..
KAYNAK .

29 Eylül 2015 Salı

BURDA KOLAY DİKİŞ DERGSİ ORJİNAL GÖRÜNTÜLERİ

 daha önce sunduğum BURDA KOLAY DİKİŞ DERGİSİNİN doğruluğundan emin değildim aynı gün  bir sitede de başka modellerede rastlamıştım bunu diğer konudaki yorumlarımda bahsettim zaman kısıtlılığından dolayı   yüklemeye fırsat bulamadığımdan şimdi çıkacak yeni dergiye ait olan orjinal olanları paylaşıyorum .





















 




Her biri dikilesi modeller hatta kalıplar bir çok modele uyarlanabilir , yaşadığım yere gelirse almam lazım ....eğer sizlerde gelecek sayılarda neler olacak diye merak ediyorsanız http://burdastyle.ru/zhurnaly/  bu adrese sık sık uğrayın boll dikişli günler ...

20 Eylül 2015 Pazar

BURDA STYLE DERGİSİ 2015-2016

 Bayrama yaklaştığımız şu günlerde  eminim herkes yeni ciciler dikti ya da dikiyor bende kolay bir şey dikmek istiyorum , biraz oyalanmak  biraz kafa dağıtmak birazda gündemden uzaklaşmak için.
 nette  yenilikler neler diye araştırdığımda BURDA dergisine ait bir çok sayfa buldum.Her sayfa yabancıydı çevir yaptığımda anladığım kadar inş. yanılmıyorumdur yüklediğim modeller BURDA PRATİK DERGİSİ  ne  ait .
Her birini öyle çok beğendimki üstelik benim dikebileceğim tarzdalar .Eğer gerçekten bu modaller  BURDAnın pratik dergisine ait ise bilen arkadaşlardan doğrulamalarını rica ediyorum çünkü bu dergiyi kaçırmamalıyım ...










Modellerin hepsini yüklemedim diğerlerini merak ederseniz BURDA. her bir resime tıkladığınızda 2 ya da 3 model karşınıza çıkıyor... BURDAN da bakabilirsiniz..
Vatanımız için askerlerimiz , polislerimiz için dualarımızı esirgemeyelim ..barışla , sevgiyle kalınız
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...